Kαταιγιστική στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Kαταιγιστική στα Γιάννενα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

'Εβαλε τέσσερα γκολ στο α' ημίχρονο και διέσυρε με 0-4 τον ΠΑΣ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 0-4 και μάλιστα όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 5’ με 0-1 με εύστοχο πέναλτι του Μάνταλου, σε μια παράβαση που κέρδισε ο Πόνσε και αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Ωστόσο από εκεί και πέρα η Ένωση ήταν καταιγιστική.

 Λιβάγια και Μπακασέτας σημάδεψαν το δοκάρι στο 17' και το 19' αντίστοιχα, ενώ με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου ήρθε και το 0-2 για την Ένωση με αυτογκόλ του Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά, αλλά και στα μετόπισθεν υπήρχε μεγάλη... τρικυμία, με τον Πόνσε να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο και με ισάριθμες κεφαλιές στο 45' και το 45'+2 να διαμορφώνει το επιβλητικό 0-4.

Το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο μισό της αναμέτρησης έφερε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των Ηπειρωτών προς τους παίκτες του Πετράκη.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ δεν φόρτσαρε ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπάρκας κράτησε αλώβητη την εστία του αποκρούοντας πέναλτι του Αθανασιάδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Νικολιάς (76' Νάουμετς), Παμλίδης (46' Σιόντης), Γιάκος (83' Ξύδας), Αθανασιάδης, Κριζμάν.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46' λ. τρ. Τσόσιτς), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Άλεφ, Μάνταλος, Μπακασέτας (69' Κρίστιτσιτς), Γκάλο, Λιβάγια, Πόνσε (80' Μπογέ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News