Ενοχλημένος o Ουάρντα ζήτησε άδεια από τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ενοχλημένος o Ουάρντα ζήτησε άδεια από τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν αγωνίστηκε στην Τρίπολη και ζήτησε άδεια για να μείνει στην Αθήνα…

Tο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από το Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τρίπολη στο ματς με τον Αστέρα (νίκη του Δικεφάλου με 3-0) προκάλεσε τη δυσφορία του Άμρ Ουάρντα που μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε άδεια για να μην επιστρέψει με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έδωσαν την άδεια που ζήτησε, αλλά δεν έκρυψαν τη δική τους ενόχληση για τη συμπεριφορά του Αιγύπτιου που για μια ακόμη φορά φαίνεται πως βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα του.

Εν τω μεταξύ τη δική του απάντηση στις πληροφορίες για δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Λουτσέσκου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη έδωσε με ανάρτηση του ο διενής άσος του ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη είτε έπαιξα, είτε δεν έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όλη η ομάδα αύριο έχει ρεπό, όχι μόνο εγώ, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι παίζω γι’ αυτή τη φανέλα. Είτε μείνω, είτε φύγω μια μέρα απλά θέλω όλοι να θυμούνται ότι από την πρώτη μέρα πάλεψα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήμουν μόνος στην Αθήνα και είχα κάποιες δύσκολες προσωπικές στιγμές επειδή παλεύω για τον ΠΑΟΚ, σταματήστε να λέτε κάτι που δεν είναι η αλήθεια, γιατί παίζω για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη»

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News