default-image

Θέλει Μπεργκ στη θέση του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
Θέλει Μπεργκ στη θέση του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του…

Oι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δείχνουν πως ο Σέρβος επιθετικός θα αφήσει τον ΠΑΟΚ για το συμβόλαιο ζωής που του προσφέρουν οι Σαουδάραβες της Αλ Ιτιχάντ.

Ο ΠΑΟΚ όπως είναι λογικό έχει κάνει την προεργασία του για την επόμενη ημέρα, θέλοντας να αποκτήσει έναν φορ ο οποίος θα μπορεί να καλύψει άμεσα το κενό του Σέρβου.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου ο Μάρκους Μπεργκ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς!

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί από το 2013 έως το τέλος της σεζόν του 2017 στον Παναθηναϊκό (151 συμμετοχές, 95 γκολ, 28 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη), πριν πάρει την μεταγραφή για τα Εμιράτα και την Αλ Αΐν.

Το συμβόλαιο του Μπεργκ με την Αλ Αϊν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στον ΠΑΟΚ εξετάζουν τα δεδομένα για το πως θα μπορέσουν να «ντύσουν» τον παίκτη στα ασπρόμαυρα. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να πάρει το «ΟΚ» από την ομάδα του Μπεργκ, δίνοντας κάποιο ποσό για τη μεταγραφή, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά και τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η ρήτρα που έχει ο Παναθηναϊκός για άλλη ελληνική ομάδα, η οποία φέρεται να φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστεί με κάποιο μικρότερο ποσό ή άλλη συμφωνία.

Θετικό είναι το γεγονός πως η οικογένεια του Μπεργκ έχει δεθεί με την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής στη χώρα μας, κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του στις εξελίξεις.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News