default-image

Πιο κοντά στο «αντίο» ο Πρίγιοβιτς που πήρε διήμερη άδεια από τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Πιο κοντά στο «αντίο» ο Πρίγιοβιτς που πήρε διήμερη άδεια από τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς δε πήγε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, έχοντας πάρει άδεια από την ομάδα, ώστε να σκεφτεί το μέλλον.

Το ίδιο θα συμβεί και αύριο, καθώς φαίνεται πως η υπόθεση μεταγραφής στη Αλ Ιτιχάντ εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση των Αράβων που θα του αποφέρει 5.300.000 ευρώ το χρόνο και το μόνο που εμποδίζει τη μετακίνηση του στην Αλ Ιτιχάντ είναι το γεγονός ότι δεν καταβάλλεται άμεσα η ρήτρα των 10.000.000 ευρώ.

Ο Πρίγιοβιτς πιέζει τον "Δικεφάλο" να αποδεχθεί έστω και έτσι την πρόταση και να τον αφήσει να φύγει, ενώ οι άνθρωποι του Δικέφαλου, με πρώτο τον Ίβαν Σαββίδη να προσπαθούν να το μεταπείσουν. Οι πληροφορίες λένε πως στις συζητήσεις που γίνονται ο Σαββίδης θέτει κυρίως θέμα ηθικό, θυμίζοντας στο Σέρβο το γεγονός ότι πέρυσι συμφώνησαν στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο Πρίγιοβιτς είναι αυτός που θα καθορίσει και το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για την ώρα δείχνει να έχει δελεαστεί από την προσφορά των Αράβων και αυτό είναι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τον κρατήσει γεγονός που τον αναγκάζει να περιμένει τις τελικές του αποφάσεις, χωρίς να του θέτει προθεσμίες και τελεσίγραφα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News