Η Αλ Ιτιχάντ «χρυσώνει» τον Πρίγιοβιτς και καλύπτει την ρήτρα 10 εκ. του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Η Αλ Ιτιχάντ «χρυσώνει» τον Πρίγιοβιτς και καλύπτει την ρήτρα 10 εκ. του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία έχει πιάσει… κόκκινο για τον ΠΑΟΚ, μετά την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Οι Άραβες καλύπτουν τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ και προσφέρουν… βασιλικό συμβόλαιο στον έμπειρο παίκτη για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Τα 25 εκατομμύρια για τα επόμενα 4.5 χρόνια που δίνουν οι Άραβες στο Σέρβο φορ έχουν κλονίσει την θέληση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την στιγμή που στην Τούμπα ενημερώθηκαν από την Αλ Ιτιχάντ για το «σπάσιμο» της ρήτρας, ξεκίνησε μια προσπάθεια από τους ανθρώπους του Δικέφαλου να διερευνήσουν τις προθέσεις του Πρίγιοβιτς. Το έργο όσων μιλούν μαζί του ωστόσο φαίνεται να είναι δύσκολο, λόγω των απίστευτων χρημάτων που έχουν προσφέρει οι Άραβες.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει επικοινωνία του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη με τον ποδοσφαιριστή για να βάλουν κάτω τα δεδομένα.

Πέρυσι μια τέτοια επαφή «έκοψε» την μετακίνηση του Πρίγιοβιτς στην Κίνα, ωστόσο τα πράγματα αυτή την φορά φαίνεται να είναι περισσότερο περίπλοκα. Και αυτό διότι ακόμη και αν η συζήτηση φτάσει σε νέο συμβόλαιο με καλύτερους, για τον ποδοσφαιριστή, οικονομικούς όρους ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συναγωνιστεί την πρόταση μεγαλύτερη από 460 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News