Έρχεται και υπογράφει στον ΟΦΗ ο Γιαννούλης

Ποδόσφαιρο
Έρχεται και υπογράφει στον ΟΦΗ ο Γιαννούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Γιαννούλης θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ΟΦΗ, καθώς οι περισσότερες λεπτομέρειες έχουν δρομολογηθεί.

Η κρητική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον έμπειρο αριστερό μπακ και απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίκτης αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πιθανότατα αυτό θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο, ενώ έχουν συζητηθεί και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Ο Γιαννούλης είναι ελεύθερος από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν είχε λυθεί η συνεργασία με την Πάφο, από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Από ’κει και πέρα, το βάρος για τον ΟΦΗ θα πέσει στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τις τελευταίες ημέρες έχει ενταθεί η προσπάθεια για επιθετικό περιοχής, όπου υπάρχει συγκεκριμένος “στόχος”.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανό να προκύψουν εξελίξεις πριν το νέο έτος, ενώ κίνηση θα γίνει και για κεντρικό χαφ. Τέλος, εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις για τις “πτέρυγες” στη γραμμή “κρούσης”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News