"Πετάει" από νίκη σε νίκη με Παράσχο ο Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
"Πετάει" από νίκη σε νίκη με Παράσχο ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εντυπωσιακή του πορεία με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας σήμερα με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη επί των ημερών του Παράσχου στον πάγκο των Αρκάδων, φτάνοντας στους 15 βαθμούς, με τον Αστέρα να απομακρύνεται αρκετά από την ουρά της βαθμολογίας, αντίθετα πιο χαμηλά στους 11 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ είχε περισσότερες ευκαιρίες με μοιραίο τον Κριζμάν και φύλακα-άγγελο για την ομάδα της Τρίπολης τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο.

Στο 90’ μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου καθώς από εξαιρετική σέντρα του Καλτσά, ο Φερνάντεθ τέλειωσε ιδανικά τη φάση και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85' Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60' Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90'+2' Μπελόκ) 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63' Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88' Μυστακίδης), Σιόντης (83' Σκόνδρας), Αθανασιάδης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News