Παπαδόπουλος: «Στεναχωρημένοι από την εξέλιξη του αγώνα»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Στεναχωρημένοι από την εξέλιξη του αγώνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών του, αλλά στεναχωρημένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε για τη νίκη, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για «τρίποντα» στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ένα παιχνίδι, στο οποίο εμείς θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε βαθμούς, λόγω του ότι έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία και με όχι και τόσο καλή ψυχολογία, μετά το τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε στις καθυστερήσεις. Προσπαθήσαμε πολύ μέσα στο γήπεδο.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία και την μπάλα στα πόδια μας, ενώ κινδυνέψαμε μόνο από στατικές φάσεις, που είναι ένα πρόβλημα για εμάς παρόλο που η ομάδα μας είχε αρκετό ύψος σήμερα. Καταφέραμε να προηγηθούμε και μετά το γκολ ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό, έγινε πιο επιθετικός. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε, αλλάξαμε κι εμείς τον σχηματισμό μας και νομίζω ότι μέχρι ενός σημείου τα καταφέρναμε καλά εκτός του ότι δεν ήμασταν πιεστικοί, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να φέρνει την μπάλα στην περιοχή με μακρινές πάσες είτε από το κέντρο του γηπέδου είτε από τα άκρα. Εκεί δεχθήκαμε το γκολ.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς σίγουρα μας αφήνει στενοχωρημένους, καθώς πάλι δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Χρειαζόμαστε νίκες και βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την μαχητικότητα των παικτών μου. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Πήραμε έναν βαθμό. Πάμε στο επόμενο ματς μέσα στην έδρα μας, όπου εύχομαι να είμαστε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει μια καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή και του εύχομαι ότι καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News