Κοροβέσης: «Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, όμως κοιτάμε μπροστά»

Ποδόσφαιρο
Κοροβέσης: «Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, όμως κοιτάμε μπροστά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Κοροβέσης δεν ήταν ευχαριστημένος στο 100% από το βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στάθηκε στο γεγονός, ότι η ομάδα του Ηρακλείου δέχθηκε ξανά το γκολ λίγο πριν το τέλος, ενώ εξέφρασε την πίστη για επίτευξη του στόχου.

Αρχικά υπογράμμισε: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός. Ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Φτάσαμε κοντά και πάλι, όμως όπως και την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε στο τέλος τους βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι εμφανιστήκαμε καλύτεροι, βάλαμε την μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε να παίξουμε. Βάλαμε ένα γκολ, όμως στο τέλος δεχθήκαμε την ισοφάριση και παίρνουμε τον βαθμό».

Για τις… ομοιότητες της σημερινής αναμέτρησης με αυτή κόντρα στον Άρη: «Μπαίνει στο μυαλό υποσυνείδητα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πήραμε ένα βαθμό σε δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος είναι χαμηλά όπως και εμείς, αλλά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, ώστε να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Αναφορά με την ισοπαλία και τη συνέχεια επισήμανε: «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, πόσο μάλλον εκτός έδρας. Από κει και πέρα όμως, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι. Ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε. Θα γυρίσουν τα παιδιά που λείπουν και θα είμαστε πιο δυνατοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News