Ποτουρίδης: «Τέτοια ματς πρέπει να έχεις αρχ….α για να τα πάρεις»

Ποδόσφαιρο
Ποτουρίδης: «Τέτοια ματς πρέπει να έχεις αρχ….α για να τα πάρεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Ποτουρίδης δε… μάσησε τα λόγια του μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χαρακτηριστικές είναι οι ατάκες του έμπειρου αμυντικού (σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του), που τόνισε ότι αγώνες σαν τον σημερινό θέλουν αρχ…α για να τους πάρεις.

Αναλυτικά: «Χαρούμενος είμαι, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα, που πρέπει να δείχνουμε καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε σ’ αυτό το παιχνίδι, γιατί στο προηγούμενο ματς χάσαμε από δικά μας λάθη. Σήμερα είμαστε καλά, συγκεντρωμένοι από την αρχή στο πλάνο που είχαμε για τον αγώνα. Πιστεύω ότι σε ένα ακόμη ματς, κινδυνεύσαμε μόνο από στημένες φάσεις και κάποιες σέντρες του αντιπάλου, δε δημιούργησε για να νιώσουμε απειλή. Σε τέτοια μας, συγνώμη για την έκφραση, πρέπει να έχεις αρχ....α για να τα πάρεις. Εμείς μέχρι το 83ο λεπτό κρατούσαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια και η φανέλα που φοράμε είναι βαριά».

Ερωτηθείς αν μετά το 1-1 ήρθε στο μυαλό του το ματς με τον Άρη πρόσθεσε: «Προσωπικά εγώ δεν το σκεφτόμουνα. Αν το σκεφτείς κάνεις λάθος και θα σε καταβάλλει αυτό. Έτσι, μπορεί να δημιουργηθεί κάποια φάση και να δεχθείς δεύτερο γκολ. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κοιτάμε κάθε λεπτό ξεχωριστά και να δίνουμε το 100% για να παίρνει η ομάδα βαθμούς».

Για τη σημασία του βαθμού που πήραν οι Κρητικοί στους Ζωσιμάδες τόνισε: «Αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα αγώνα δύσκολο στην έδρα μας, όμως πρέπει να δώσουμε το 101% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε λίγο από τις τελευταίες θέσεις. Δεν αρμόζει σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται εκεί».

Κλείνοντας, μίλησε για την αφιέρωση στο γκολ που πέτυχε (το πρώτο της καριέρας του συνολικά): «Ήρθε ένα υγιέστατο μωράκι. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, της αφιερώνω το γκολ, όπως και στο παιδί μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News