Παπαδόπουλος: «Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά πιστεύω στην ανάκαμψη»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά πιστεύω στην ανάκαμψη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά την ήττα από τον Άρη, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα στης συγκέντρωσης στις επίμαχες φάσεις: «Έτσι όπως ήρθε η ήττα είναι πολύ σκληρή. Μας αφήνει μεγάλη πίκρα. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Κάναμε μία αλλαγή στα τελευταία λεπτά για να βάλουμε ύψος στην ομάδα και δεχθήκαμε αυτά τα δύο γκολ. Δεν χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις. Συγκέντρωση χρειαζόταν. Δυστυχώς συνέβη αυτό που συνέβη. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Δεν είναι θέμα δουλειάς, γιατί δουλεύουμε στις στατικές φάσεις. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα φόβου. Ίσως να είναι η έλλειψη εμπειρίας κάποιων ποδοσφαιριστών για να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους».

Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την πίστη για ανάκαμψη ως το τέλος του πρώτου γύρου: «Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση, δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια του κόσμου, όλοι είμαστε στενοχωρημένοι».

Ερωτηθείς για την ενίσχυση τον Ιανουάριο ανέφερε: «Ότι πρέπει να κάνει η ομάδα για να ενισχυθεί, θα το κάνει».

Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης, ήταν ευχαριστημένος από το νικηφόρο αποτέλεσμα, όχι όμως τόσο από την απόδοση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ασφαλώς σε κάνει χαρούμενο ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όταν έρχεται σε αυτό το σημείο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε την ποιότητα που έχουμε ως σύνολο. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα αντί να σκοράρουμε, δεχτήκαμε γκολ όμως είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, όμως το γεγονός ότι πήραμε το παιχνίδι μας κάνει να κοιτάζουμε αισιόδοξα την συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News