Νίκη… ανάσα για τον Αστέρα στην «πρώτη» Παράσχου, 2-0 την Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Νίκη… ανάσα για τον Αστέρα στην «πρώτη» Παράσχου, 2-0 την Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ανάγκη για βαθμολογικό… οξυγόνο και πέτυχε το στόχο του, επικρατώντας 2-0 της Λάρισας.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία, οι Αρκάδες πήραν το «τρίποντο» εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των Θεσσαλών.

Οι γηπεδούχοι μεσοεπιθετικά ήταν ανώτεροι και με ορισμένες καλές φάσεις στο α' μέρος όμως η ΑΕΛ είχε Κρίστινσον και καλή αμυντική εικόνα ενώ ο ρέφερι του αγώνα δεν έδωσε και ένα πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Στο 12ο λεπτό ο Ισλανδός κίπερ σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μανιά. Λίγο μετά το 13ο λεπτό υπήρξε επαφή με χέρι στην περιοχή της ΑΕΛ που δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με Μανιά και Κυριακόπουλο όμως είτε έβγαλε την μπάλα ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ είτε επενέβησαν αμυντικοί της.

Ο Αστέρας μετουσίωσε την ανώτερότητά του σε γκολ στο 55'. Μία σέντρα του Κώτσιρα σε φάση όπου μετείχε ο Ρόλε. βρήκε το κεφάλι του Καλτσά που σκόραρε ανενόχλητος με κάκιστη αντίδραση της άμυνας της ΑΕΛ. Στο 70' ο Τόνσο είχε ένα σουτ στο δοκάρι. Στο 80' ο Μπαργκάν είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 89' ήρθε το 2-0 από τον Μανιά μετά από εξαιρετική ενέργεια και μπαλιά του Κώτσιρα. Πολύ λίγο μετά ο Μανιάς έχασε πάλι τετ-α-τετ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (60' Τσιλιανίδης), Καλτσάς (84' Άνχελ Μαρτίνεζ Ορτέγκα), Τόνσο, Ματρικάρντι και Μανιάς (92' Μαρκ Φερνάντεθ). 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι Μεντίνα (67' Σουάντ), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Νούνιτς (84' Κούνιτς), Γρομητσάρης, Φατιόν και Χοξάλι (72' Μπαργκάν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News