Αντί- Κάιπερς για την ΑΕΚ Ιατρούδης και Μπρους του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Αντί- Κάιπερς για την ΑΕΚ Ιατρούδης και Μπρους του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προπληρωμή για τον Κάιπερς που δεν ήρθε ποτέ και οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη που παρακολουθούνται εδώ και μήνες από την Ένωση...

Tο σίριαλ με τον Βέλγο φορ του Εργοτέλη Ούγκο Κάιπερς δεν καρποφόρησε, άλλωστε θα ήταν τρελό να συμβεί κάτι διαφορετικό με έναν ποδοσφαιριστή που έχει μιλήσει με τέτοια απαξίωση για την ΑΕΚ, προφανώς υποκινούμενος από ανθρώπους που τον παρέσυραν σε μια άσχημη για τον ίδιο κατάσταση.

Ο 21χρονος δεύτερος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής έχει ήδη χάσει περίπου το πρώτο μισό της χρονιάς , καθώς η διοίκηση της ομάδας τον έθεσε εκτός πλάνων, λόγω της απροθυμίας (αλλά και κάκιστης δημόσιας συμπεριφοράς του) να ενταχθεί στην ΑΕΚ, ενώ ο σύλλογος της Κρήτης είχε ήδη εισπράξει 380.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Βλέποντας τον Βέλγο να τραβάει το σχοινί και να παραμένει ανένδοτος σε βαθμό προσβλητικό, η Ένωση, έχοντας «παρκάρει» το συγκεκριμένο ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Εργοτέλη, επέλεξε τη διαδικασία παρακολούθησης του πλούσιου σε ταλέντο ρόστερ της για να «πατσίσουν» τη διαφορά, σε περίπτωση που ανακάλυπτε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Κι έτσι οδηγήθηκε σε δύο περιπτώσεις…

ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΣ

O 19χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ιατρούδης, με 4 γκολ σε 8 στο εν εξελίξει πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, είναι ο πρώτος εκ των δύο παικτών που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Είναι κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον παίκτη να παραμένει στον Εργοτέλη έως το καλοκαίρι και ακολούθως να δοκιμάζεται από τον προπονητή που θα βρίσκεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο στην επόμενη θερινή προετοιμασία.

Ο δεύτερος είναι ο Γκανέζος αμυντικός χαφ Μπρους, ο οποίος τον Δεκέμβριο κλείνει τα 25 του και έχει αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο πριν πάρει μεταγραφή για τον Εργότελη. Δυναμικός κεντρικός μέσος, με καλή μεταβίβαση, αλλά δοκιμασμένος μόνο σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Ωστόσο είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μια ομάδα δεν έχει να χάσει κάτι, δίνοντας του μια ευκαιρία να δείξει αν μπορεί να σταθεί στο ανώτερο επίπεδο. Ασφαλώς αν προκύψει μεταγραφή, θα πρόκειται απλά για μια προσθήκη υποστηρικτική και συμπληρωματική, όχι για παίκτη που θα έρθει να καλύψει διαπιστωμένο κενό.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News