Παραμένει η αφαίρεση βαθμών για της μη αδειοδοτημένες ομάδες

Ποδόσφαιρο
Παραμένει η αφαίρεση βαθμών για της μη αδειοδοτημένες ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποινή της αφαίρεσης βαθμών παραμένει και τη νέα χρονιά για τις ομάδες που δε θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση, όπως αποφάσισε σήμερα η Σούπερ Λίγκα.

Οι ΠΑΕ αποφάσισαν να απορρίψουν την εισήγηση της ΕΠΟ για αλλαγή των ποινών.

Έτσι, η κόντρα της ΕΠΟ με τη Super League σχετικά με τις ποινές για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα καλά κρατεί, με τα δυο «μέτωπα» να μην υποχωρούν.

Οι ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, συμφώνησαν στην απόρριψη της ΕΠΟ, τονίζοντας πως όλα θα μείνουν ίδια με πέρυσι, χωρίς αλλαγές.

Μιλώντας ο πρόεδρος του Πανιώνιου Γιώργος Δάρας και ο ομότιμός του στην ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, άφησε ένα ανοικτό «παράθυρο» για το αν θα αφαιρούνται 6 ή λιγότεροι βαθμοί.

Εξάλλου, στο ζήτημα της επιτήρησης, οι ΠΑΕ επανέλαβαν την αρνητική τους στάση απέναντι στο μέτρο, ξανά με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, που έχει θέση υπέρ της, θέση πάντως που είχε εκφράσει στο παρελθόν και δεν αποτελεί νέα εξέλιξη.

H ανακοίνωση της Λίγκας: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής: Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News