Παντελίδης και επίσημα στον πάγκο του Άρη, ντεμπούτο στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδόσφαιρο
Παντελίδης και επίσημα στον πάγκο του Άρη, ντεμπούτο στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάββας Παντελίδης είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Άρη, ενώ παρουσιάστηκε από τους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής (υπέγραψε για 1.5 χρόνο) θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με την επανάνερξη του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε ότι δε θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής, ενώ εξέφρασε την πίστη του για μια πορεία… 5αδας.  

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο Σάββας Παντελίδης τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και ξέρω που είμαι. Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι πως εγώ και η ομάδα έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Με πάρα πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, αλλά είμαι έτοιμος γι αυτό».

Για την φιλοσοφία των «κίτρινων» ανέφερε: «Μετά από λίγο χρονικό διάστημα, γνωρίζοντας τα παιδιά, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο αναλυτικά. Ταιριάζουμε απόλυτα με την φιλοσοφία αυτή, το λάτιν κομμάτι. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω πολλά. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα ταιριάζει στο προφίλ του Άρη, ήρθα σε ένα από τα top κλαμπ της Ελλάδας. Να βελτιώσουμε μερικές αδυναμίες. Δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε πολλά».

Για το στόχο της ομάδας του ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι είναι η έξοδος στην Ευρώπη: «Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Είναι καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και θα χρειαστώ λίγο χρόνο να γνωρίσω την ομάδα μου. Ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να γινόμαστε καλύτεροι, να είμαστε βελτιωμένοι και στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη».

Για αυτά που σκοπεύει να συζητήσει με τους παίκτες πρόσθεσε: «Η άποψή μου σχετικά με το ποδόσφαιρο, έχει να κάνει πως ένα ματς είναι όλη η εβδομάδα. Θα ζητήσω να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να δουλεύουν πολύ. Αν όλη την εβδομάδα είναι ποδοσφαιριστές όλη τη μέρα, τότε θα πάνε όλα καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News