Πέρασε από τη Ριζούπολη ο Άρης

Ποδόσφαιρο
Πέρασε από τη Ριζούπολη ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τέσσερις σερί ήττες που έφεραν και την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα από την τεχνική ηγεσία, ο Άρης επέστρεψε σήμερα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχοντας στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Απόστολο Τερζή, οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 1-2 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι «κίτρινοι» άρχισαν ιδανικά το ματς, αφού στο 22ο δευτερόλεπτο(!) κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, μετά την ασταθή επέμβαση του Χουάντερσον από το σουτ του Μπρούνο Γκάμα και το ριμπάουντ του Ματέο Γκαρσία, που πέτυχε ίσως το πιο εύκολο από τα 5 τέρματα που έχει στη φετινή Super League. 

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι που «καίγονταν» για το θετικό αποτέλεσμα, βρήκαν δίκαια την ισοφάριση με πανομοιότυπο τρόπο, αφού ο Κουέστα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά και ο Τριάδης με σουτ μέσα από την περιοχή δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1. 

Τη διαφορά όμως στην αναμέτρηση την έκανε οι ποιότητα των φιλοξενούμενων, αφού ο Ντιγκινί με μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική... αλητεία, βρήκε τον Μπρούνο Γκάμα που με δυνατό σουτ από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Χουάντερσον, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 69’. 

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον Άρη που έφτασε στους 15, τη στιγμή που ο Απόλλωνας μένει μόλις στον 1 πόντο, έπειτα από 10 αγωνιστικές. 

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Μαντζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Οριουέλα, Κύργιας, Γκίνο, Λούκιτς, Ντ’ Ούρσο (70’ Τομάς), Κονέ, Σικαμπάλα, Τριάδης (77’ Ακόστα), Μάντζιος (28’ Ελ-Χέλβε)

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Μπάσα, Μενέντεζ, Σιώπης, Βέλεθ, Μαρτίνεθ (70’ Βαλεριάνος),Ντιγκινί (81’ Σόουζα), Μπρούνο Γκάμα, Γκαρσία (55’ Γιουνές)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News