Νίκη… ανάσα για την Λάρισα, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Νίκη… ανάσα για την Λάρισα, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία νίκη για την Λάρισα που επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και… ανάσανε βαθμολογικά.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παραμένει στα χαμηλά… σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Το ήθελε περισσότερο η Λάρισα και αυτό έβγαινε προς τα έξω από την εικόνα της αναμέτρησης από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, πίεσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα από το πρώτο λεπτό και το 0-0 με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια είναι ξεκάθαρο πως αδικεί τους «βυσσινί», που με βάση την εικόνα του αγώνα θα έπρεπε να προηγούνται από νωρίς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τσικάρσκι να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις στο 48΄ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένει με δέκα παίκτες. Από εκείνο το σημείο και μετά έγινε ξεκάθαρο πως η Λάρισα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και αυτό το κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Για την ακρίβεια, μόλις δυο λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα του Τσικάρσκι οπότε και ο Γκόλιας, έπειτα από φάση διαρκείας, άνοιξε το σκορ σε μια φάση πάντως που ενδέχεται να είναι οφσάιντ ο Φατιόν.

Η Λάρισα συνέχισε να είναι καλύτερη, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έμοιαζε ικανός να την απειλήσει και η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη έδειχνε πως αν έμπαινε άλλο γκολ αυτό θα το έβαζε η Λάρισα. Έτσι και έγινε: ο Ντέλετιτς, που στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρει, πήρε το αίμα του πίσω και με δυνατό σουτ στο 75' έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, εξέλιξη που ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι.

ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας (72’ Γρομητσάρης), Χούμπτσεφ, Κοέφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (89’ Σαχίτι), Νούνιτς, Μπαργκάν (66’ Πίτι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης, Λίλα, Γιάκος (75’ Κακούμπα), Παμλίδης (83’ Κούζικ), Λουκίνας (61’ Ξύδας), Ντόλοβατς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News