Πέρασε από το "Βικελίδης" ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Πέρασε από το "Βικελίδης" ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στις σπουδαίες μάχες που έγιναν το σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λίγκα. Οι Πειραιώτες έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του Άρη, επικρατώντας 1-0 με το τέρμα του Χασάν στο 67ο λεπτό και πλησίασαν στην πρώτη θέση, από την οποία απέχουν πλέον τέσσερις βαθμούς μετά 1-1 στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, προσπέρασαν την ΑΕΚ, που έχει 17 μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντάς την στο -2. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει τιμωρία για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε ο Νάτχο (αντί του Λάζαρου), μοιράζοντας τρομερή μπαλιά για τον Κούτρη που γύρισε με τη μια στον Αιγύπτιο φορ στη φάση του γκολ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Σιώπης (77' Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί (76' Ματίγια), Γκάμα (83' Μαρτίνες), Γιουνές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε (84' Καμαρά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59' Νάτχο), Ποντένσε, Χάσαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News