Χωρίς νικητή η… ιταλική μονομαχία στη Λιβαδειά

Ποδόσφαιρο
Χωρίς νικητή η… ιταλική μονομαχία στη Λιβαδειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονομαχία… Ιταλών είχαμε απόψε στη Λιβαδειά, με τον προπονητή Τζουζέπε Σανίνο του Λεβαδειακού να υποδέχεται τον Τζιανλούκα Φέστα της Λάρισας και τις ομάδες του να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Αυτοί που άνοιξαν το σκορ ήταν οι «βυσσινί». Μόλις στο 13’, η ΑΕΛ κέρδισε ένα φάουλ από αριστερά και την εκτέλεση ανέλαβε ο Πίτι. Ο Ισπανός γέμισε μέσα στην περιοχή και ο προωθημένος Κόεφ πρόλαβε στην κίνηση τον Τσαμπούρη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά είχαν σημαντικό πρόβλημα στην τελική πάσα και κατ’ επέκταση στην τελική προσπάθεια, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απουσία του Σουμπίνιο.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά, η πίεση που άσκησαν απέδωσε καρπούς. Στο 82’ ο Ιωαννίδης που είχε μπει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο φινάλε ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιακουμάκη για να πάρει τη νίκη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (64’ Γιακουμάκης), Μανγκά (77’ Ιωαννίδης), Τσαμπούρης, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (74’ Όμο).

ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Ακόστα, Μόρας (31’ Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Κοέφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (65’ Νούνιτς), Πίτι (58’ Χούμπτσεβ), Ντέλετιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News