Λευκή ισοπαλία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Λευκή ισοπαλία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ισόπαλο 0-0 κόλλησαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο αποψινό μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Ήταν ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες μπροστά στα δύο εστίες και σίγουρα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα…

Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την παράδοση η οποία θέλει το «τριφύλλι» να μη χάνει… ποτέ από τη σημερινή του αντίπαλο από το 2006, ανεβάζοντας το εντός έδρας αήττητο σερί απέναντι της σε 16 ματς, με οκτώ νίκες κι άλλες τόσες ισοπαλίες!

Η ισοπαλία αφήνει χωρίς νίκη όμως τους «πράσινους» σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν ξανά στο -6 από τον ΠΑΟΚ.

Αν μια ομάδα πάντως άξιζε περισσότερο τη νίκη αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός. Τα «μωρά» του Δώνη έβαλαν δύσκολα στην ΑΕΚ και είχαν τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του ματς.

Μία από τον Μακέντα (34’) σε φάση που οι πράσινοι έβγαλαν καθαρή κόντρα τρεις εναντίον δυο και άλλη μία από τον Μπουζούκη (66’), ο οποίος από το ύψος του πέναλτι, μόνος απέναντι στον Μπάρκα έστειλε άουτ τη μπάλα.

Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά με την εικόνα που έδειξε μάλλον θα πρέπει να είναι περισσότερο ικανοποιημένη με την ισοπαλία.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (62’ Κάτσε), Ινσούα, Μπουζούκης (84’ Μουνιέ), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (62’ Χατζηθεοδωρίδης).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81’ Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Μπογέ (72’ Γκάλο), Πόνσε (78’ Κλωναρίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News