Πρίγιοβιτς: Δεν επαναπαυόμαστε σε ό, τι έχουμε κάνει...

Ποδόσφαιρο
Πρίγιοβιτς: Δεν επαναπαυόμαστε σε ό, τι έχουμε κάνει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια...

Μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς έδωσε σύνθημα για το ματς του Σαββάτου του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο...

Ο Σέρβος είπε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν επαναπαύονται από τις νίκες στα ντέρμπι στον πρώτο γύρο, θεωρεί πως πήραν το μάθημά τους κόντρα στη Βίντι και δεν θέλησε να συγκρίνει το καλό δεύτερο ημίχρονο του ΠΑΟΚ απόψε με τις καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού.

Αναλυτικά:

Για την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα: «Όλα πηγαίνουν στην σωστή κατεύθυνση».

Για την πρώτη του προσπάθεια για γκολ: Είδα τη φάση στα αποδυτήρια, έκανα μια καλή κεφάλια, ήταν μια πολύ καλή απόκρουση».

Για το αν θεωρεί ότι παίρνει την ομάδα στις πλάτες του: «Παίζουμε καλά σαν ομάδα και κουβαλάμε σαν ομάδα ουσιαστικά την ομάδα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πλέον αφοσιωνόμαστε στον Ατρόμητο».

Για τις νίκες στα ντέρμπι: «Παίρνουμε κάθε παιχνίδι πολύ σοβαρά. Δεν σημαίνει κάτι ότι έχουμε νικήσει σε όλα τα ντέρμπι και δεν επαναπαυόμαστε. Το ότι κερδίσαμε τα ντέρμπι, σημαίνει ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το άλλο μισό του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βίντι: «Το παιχνίδι της Πέμπτης ανήκει στο παρελθόν, πήραμε το μαθήματά μας και το δείξαμε σήμερα».

Αν ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚ ο καλύτερος μέχρι τώρα: «Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια με Σπαρτάκ και Βιντι και δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων, ξέρετε πως νιώθω για την ομάδα και την Ελλάδα. Ευελπιστώ να φέρουμε τίτλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News