Τρομερό ματς και Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2 στο 94'

Ποδόσφαιρο
Τρομερό ματς και Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2 στο 94'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασαν καρδιές στη Νέα Σμύρνη, με τον Ατρόμητο να… φλερτάρει με την πρώτη του ήττα αλλά τελικά να φεύγει από το γήπεδο με το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τον Κόρμπο και ο Κουλούρης σκοράροντας για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι ισοφάρισε 1-1 για τον Ατρόμητο.

Με το γκολ του Μασούρα στο 88’ η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Πανιωνίου, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα (94') με την συνδρομή του Ρισβάνη, ο Μπανανά με αυτογκόλ έκανε το τελικό 2-2!

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος παραμένει αήττητος έπειτα από 8 αγωνιστικές και έφτασε τους 20 βαθμούς, σημειώνοντας τη δεύτερη ισοπαλία του, ενώ ο Πανιώνιος έχει 8 πόντους σε ισάριθμους αγώνες.

Πανιώνιος: Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Κεϊτά, Κόρμπος (72’ Πίρις), Οικονομίδης (63’ Μανθάτης), Μασούρας, Ντουρμισάι (77’ Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς (87’ Ούμπιντες), Μπρούνο, Μούγιακιτς (69’ Βασιλακάκης), Ουγκράι (78’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News