Παπαδόπουλος: «Θετικό όταν δε χάνεις, κοιτάμε τη συνέχεια»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Θετικό όταν δε χάνεις, κοιτάμε τη συνέχεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στη Λάρισα, ότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι θετικό να μη χάνεις.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ήθελε περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο, σε ότι αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι, όμως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Κατά την άποψη μου ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησε ο σχηματισμός που ξεκίνησε η Λάρισα, με τους τρείς πίσω. Και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά. Πολύ γρήγορα ο αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του και εκεί βρήκαμε προβλήματα. Θα έλεγα ότι ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε μοιρασμένο και σε φάσεις, λίγες φάσεις και σε κατοχή μπάλας και σε ποιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς αναλωθήκαμε στο να αμυνθούμε περισσότερο, κάτι που δεν μας αρέσει, μόνο να αμυνόμαστε. Έπρεπε να πάρουμε τη μπάλα και να παίξουμε περισσότερο. Όμως είπα και στα παιδιά, ένα παιχνίδι, που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Βλέπουμε το επόμενο ματς».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ξένοι διαιτητές «σφυρίζουν» παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας επισήμανε: «Πιστεύω ότι έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Έχουμε λιγότερες διαμαρτυρίες, λιγότερα παράπονα, δεν τα βγάζουμε προς τα έξω. Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες διαιτητές και κατά την άποψη μου και σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό διαιτητή στο παιχνίδι. Μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη για το παιχνίδι, αλλά η άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Τζιανλούκα Φέστα υπογράμμισε: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά μετά το 20λεπτο αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα αλλάζοντας κάποια πράγματα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου έχουν μεγάλη θέληση για να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο… κακοί μέσα στην περιοχή, όμως δεν μπορώ να πω πολλά για τους παίκτες γιατί δουλεύουν πολύ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News