Λάρισα-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Λάρισα-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο παιχνίδι για τον ΟΦΗ στην έδρα της Λάρισας, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τέλειωσε το παιχνίδι, 0-0 το αποτέλεσμα. 

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει το διπλό, για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα από το Νίκο Παπαδόπουλο, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Σε πολύ κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χορηγός στο γήπεδο της Λάρισας. Σε αρκετά σημεία δεν υπάρχει καν χορτάρι και όπως γίνεται αντιληπτό αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του αγώνα. 

Με τη δοκιμασμένη "συνταγή" του 4-2-3-1 πάει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Κάτω από τα δοκάρια ο Στρέζος και στην 4αδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά, οι Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης και Κοροβέσης. Αμυντικοί μέσοι Νάστος και Μεγιάδο, με τον Πλατέλλα πιο μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Κυριακίδης, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και "φουνταριστός" ο Πάτρικ Βουό. 

*Από σουίτα του γηπέδου παρακολουθεί το ματς ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούσης, μαζί με τους Άγγελο Παλυβό, Γιάννη Σαμαρά, Μανόλη Πατεμτζή και Δημήτρη Μάρκο. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση με τους γηπεδούχους στη σέντρα. 

3' Εκτέλεση φάουλ του Πίτι, η κεφαλιά του Μόρα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Στρέζου. 

9' Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Πλατέλλα από δεξιά, κεφαλιά του Κυριακίδη από τη μικρή περιοχή η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

11' Σέντρα του Βουό από αριστερά, ο Ζίζιτς στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει τη μπάλα προς την εστία της ομάδας του και ο Κρίστινσον παραχωρεί κόρνερ. 

20' Ο Ντέλετιτς κάνει την παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Κούνιτς στη μικρή περιοχή δε θα κάνει επαφή με τη μπάλα. 

28' Ο Αργυρόπουλος θα κάνει τη σέντρα από δεξιά, πλασέ στην κίνηση από τον Βουό, όμως η μπάλα δεν έχει πολύ δύναμη και ο Κρίστινσον θα μπλοκάρει εύκολα. 

32' Εκτέλεση φάουλ του Πίτι από μακρινή απόσταση, κεφαλιά του Ζίζιτς θα περάσει άουτ. Οριακά σε θέση οφσάιντ ο παίκτης της Λάρισας, όμως ο επόπτης δεν το υπέδειξε. 

40' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Αραβίδης στη θέση του Βουό, ο οποίος δε μπορεί να συνεχίσει. Ο Ιβοριανός έχει ένα πρήξιμο στον αριστερό αστράγαλο από προηγούμενη φάση. 

43' Κίτρινη κάρτα στον Καρανίκα, που σηκώνει τον αγκώνα του στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Πλατέλλα. 

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 0-0. Καλή παρουσία σε γενικές γραμμές για τον ΟΦΗ, που είχε την υπεροχή μέχρι το 35' και δημιούργησε τελικές προσπάθειες. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο τελευταίο 10λεπτο, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα. 

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

49' Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Πίτι, κεφαλιά του Κούνιτς από καλή θέση δε θα βρει στόχο. 

53' Σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, ο Πίτι αφύλακτος θα κάνει την κεφαλιά, η μπάλα περνάει άουτ. 

61' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Νάστος αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Παπάζογλου, που θα αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος. 

63' Ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Μιχόγεβιτς πήγε να "καλύψει" τη μπάλα στην τελική γραμμή, όμως ο Πίτι πρόλαβε και τη γύρισε στην περιοχή, με τον Κούνιτς να βρίσκεται σε θέση βολής με κενή εστία, όμως το πλασέ του κόντρα στον Ποτουρίδη. 

70' Κίτρινη κάρτα στον Φατιόν για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραβίδη. 

72' Την κίτρινη κάρτα θα δει και ο Πλατέλλας, που σταματάει την αντεπίθεση των γηπεδούχων με φάουλ στον Ντέλετιτς.

72' Αλλαγή για την Λάρισα, ο Μπαργκάν στη θέση του Κούνιτς.

72' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Ντίνας αντί του Κουτσιανικούλη. 

81' Κίτρινη κάρτα στον Μόρα, για συνεχείς διαμαρτυρίες στον διαιτητή Παπαπέτρου. 

85' Σωτήρια απόκρουση του Στρέζου στην εκτέλεση φάουλ του Πίτι (σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής), ο Κοροβέσης ολοκληρώνει απομακρύνοντας σε κόρνερ. 

87' Δεύτερη αλλαγή για τη Λάρισα, ο Χούμπτσεφ στη θέση του Ακόστα. 

91' Τρομερό ευθόβολο  σουτ του Πλατέλλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Τελευταίο σφύριγμα  στην αναμέτρηση, 0-0, ο ΟΦΗ παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. 

ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα (87' Χούμπτσεφ), Κούνιτς (72' Μπαργκάν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος (61' Νάστος), Μεγιάδο, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης (72' Ντίνας), Βουό (40' λ.τ. Αραβίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News