Τι λένε οι παίκτες του ΟΦΗ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Τι λένε οι παίκτες του ΟΦΗ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά χαρακτηρίζουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ την επικράτηση επί των ερυθρολεύκων…

Αναγκαία χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. «Να πω την αλήθεια είναι μια σπουδαία νίκη, την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Όπως είπες ήταν μία νίκη που είχα πετύχει και με τον Εργοτέλη τότε. Δουλέψαμε στο τακτικό κομμάτι αυτές τις μέρες. Δουλέψαμε στα στημένα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη νέα διοίκηση: «Νομίζω ότι στο ψυχολογικό μας κομμάτι μας έχει βοηθήσει η νέα διοίκηση. Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Μας έπιασαν έναν-έναν, κάτι που δεν έχω ζήσει ξανά στην καριέρα του. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μόνο. Αφού το έχουν καταφέρει αυτό από τον πρώτο καιρό, φανταστείτε στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω οτι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια. Έχουμε δύσκολο δρόμο ακόμα. Είναι σπουδαίο να μην δέχεται γκολ η ομάδα».

Σημαντική είναι η αλλαγή ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά τη χθεσινή νίκη σύμφωνα με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

«Είχαμε ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σταθήκαμε και τυχεροί και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ψυχολογίας μας τώρα αλλάζει κατά 180 μοίρες. Όχι μόνο λόγω των αγωνιστικών, αλλά και των διοικητικών. Ακόμη όμως είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Σήμερα θα χαρούμε, αλλά από αύριο δουλειά, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο (σ.σ. στη Λάρισα με την ΑΕΛ)», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News