Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτά είναι τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς...

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκουράσει στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ κάποιους από τους διεθνείς και να επιλέξει την τριάδα του… Μιλάνου (Γκιγέρμε, Νάτχο, Τουρέ) για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. 

Την «ερυθρόλευκοι» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ και Κούτρης. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Γκιγέρμε και Νάτχο ως αμυντικοί χαφ, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα βρίσκεται πιο μπροστά ο Τουρέ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα είναι οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Ναουέλ και Μάνος. 

Πέραν του τιμωρημένου Φορτούνη και του τραυματία Χασάν, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής και τον Βούκοβιτς. Στην Αθήνα έμειναν, ως συνήθως, και οι Ανδρούτσος, Πάρντο, Νικολάου, Βρουσάι και Μασούρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News