Συνεδρίασε πρώτη φορά η νέα διοίκηση του ΟΦΗ και δόθηκαν οι αρμοδιότητες

Ποδόσφαιρο
Συνεδρίασε πρώτη φορά η νέα διοίκηση του ΟΦΗ και δόθηκαν οι αρμοδιότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της ΠΑΕ ΟΦΗ, υπό την προεδρία του Μιχάλη Μπούση.

Κύριο αντικείμενο ήταν να δοθούν οι αρμοδιότητες στα μέλη, ενώ ανακοινώθηκαν και επίσημα αρκετά στελέχη της ομάδας.

Παρόντες ήταν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Ευάγγελος Παλυβός, τα μέλη κ.κ Γρηγόρης Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης και το αναπληρωματικό μέλος, Μιχάλης Μυλωνάκης.

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε ο διορισμός των Γιώργου Σαμαρά ως Εκτελεστικός Διευθυντής, Ηλία Πουρσανίδη ως Γενικός Διευθυντής, Γιάννη Σαμαρά ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Παύλου Αδάμου ως Team Manager, Λεωνίδα Παπαβασιλάκη ως Εμπορικός Διευθυντής, Μανώλη Βογιατζάκη ως Διευθυντής Επικοινωνίας (στο γραφείο Τύπου ο Γιώργος Κορτσιδάκης), Ιάσωνα Παπαστεφανάκη ως Υπεύθυνος νομικού τμήματος, Μανώλη Βασιλάκη ως Υπεύθυνος λογιστηρίου, Μανώλη Πατεμτζή ως Διευθυντής Ακαδημιών, Κώστα Σταυρακάκη ως Team Manager Ακαδημιών.

Από κει και πέρα, η στελέχωση έχει και συνέχεια, με τον Δημήτρη Μάρκο να είναι ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ. Πρόκειται για ένα τομέα, που οι Κρητικοί θέλουν να ρίξουν το βάρος, αναζητώντας ταλέντα σε όλη την Ελλάδα.

Νέο πρόσωπο είναι ο Ρωσσέτος Κόλιας ως digital Manager, πόστο που αφορά τα social media και όχι μόνο, ενώ στο στελεχιακό δυναμικό παραμένουν ο Αντώνης Χρονάκης και η Θεανώ Ρασούλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News