default-image

Τα πλάνα του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τα πλάνα του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιθανότατα βασικός στο Ηράκλειο ο Γιάγια Τουρέ

Στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να καταστρώσει ένα πλάνο με το οποίο θα καταφέρουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν ως νικητές από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. 

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φορτούνης, τον οποίο ο Πορτογάλος σκόπευε να ξεκουράσει μετά τη συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. 

Πιθανότατα φανέλα βασικού θα πάρει ο Τουρέ, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει οργανωτικό ρόλο κόντρα στους Κρητικούς. «Παίζει» το σενάριο με τη χρησιμοποίηση του Νάτχο, ενώ σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως έχει και ο Νάτχο και τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Μπουχαλάκης. 

Στο ένα άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ποντένσε, στην κορυφή θα είναι ο Γκερέρο και ο Ομάρ κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας. Το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Βούκοβιτς και Μεριά, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης. 

Τα δύο διλήμματα αφορούν το αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα στον Τσιμίκα και Κούτρη και για το άλλο άκρο της επίθεση με τους Χριστοδουλόπουλο και Ναουέλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News