Νίκησε η Ξάνθη, βράζει με Λάμπρου η ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Νίκησε η Ξάνθη, βράζει με Λάμπρου η ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γκολ με πέναλτι του Γέντρισεκ λίγο πριν το τέλος, χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη με 1-0 επί της ΑΕΛ, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο πάρα πολλά είναι τα παράπονα της Λάρισας για τη διαιτησία του Λάμπρου από την Εύβοια.

Σε ένα νευρικό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 43’ λόγω αποβολής του Ζίζιτς και με εννέα στο β΄ημίχρονο, καθώς είδε κόκκινη κάρτα και ο Καρανίκας.

Στο 80’ έγινε και η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Μπρίτο έβαλε την μπάλα μπροστά, άρχισε μια κούρσα από τα αριστερά και στα όρια της περιοχής, ο Γκόλιας έβαλε το χέρι του και φαίνεται να τον ανατρέπει. Ο διαιτητής Λάμπρου έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Γέντρισεκ, ένα λεπτό αργότερα, εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά για το 1-0. Το γκολ αυτό και έκρινε και το παιχνίδι. Η Ξάνθη έφτασε στους 9 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 6.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είναι έξαλλοι με τον διαιτητή Λάμπρου. Στο ημίχρονο, αλλά και μετά τη λήξη, εξέδωσαν ανακοίνωση, ενώ μετά το ματς οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια «που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Ευβοια, τον έβαλε ο Μελισσανίδης από πέρυσι», είναι ενδεικτικές.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ (35' Κάστρο), Καντά (64' Μπρίτο), Συλλά, Σουλεϊμάν (46' Ντουρίτσκοβιτς), Καμαρά, Γέντρισεκ.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (70' Μπαρκάν), Πίτι (46' Γρομητσάρης), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ακόστα (87' Κόεφ), Φατιόν, Σαχίτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News