Θρίλερ στο ΟΑΚΑ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Ποδόσφαιρο
Θρίλερ στο ΟΑΚΑ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ντέρμπι διαφήμιση του ποδοσφαίρου προσέφεραν ΑΕΚ και Ολυμπιακός με την Ένωση παρά τις πολλές απουσίες να μένει όρθια στο τέλος (1-1).

Έπειτα από μια μεγάλη μονομαχία, στην οποία ο κάθε διεκδικητής του τίτλου είχε από ένα δοκάρι και τα δικά του διαστήματα κυριαρχίας, η «Ένωση» κατάφερε να μείνει ξανά αήττητη από τους «ερυθρόλευκους» (1-1).

Παρόλο που κρατούσαν το τεράστιο διπλό στα χέρια τους (με την γκολάρα του Φορτούνη από το 58’) και είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, οι Πειραιώτες απέτυχαν και πάλι να φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ.

Κερδισμένη του αγώνα στο τέλος η ομάδα του Ουζουνίδη, η οποία αν και κατέβηκε αποδεκατισμένη και είδε να της στραβώνει το ματς, έβγαλε ψυχή πρωταθλήτριας και έμεινε όρθια στη μάχη της κορυφής με το γκολ του Μπακασέτα στο 90’.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Mads-Kristoffer Kristoffersen (DEN)

Βοηθοί: Dennis Wollenberg Rasmussen (DEN), Lars Hummelgaard (DEN)

 ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (70' Μπογέ), Τσιγκίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος (60' Μοράν), Σιμόες, Γκάλο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (50' Γιακουμάκης), Λιβάγια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (74' Φετφατζίδης), Φορτούνης (81' Τουρέ), Ποντένσε, Χασάν (85' Γκερέρο)

Γκολ: 90' Μπακασέτας / 58' Φορτούνης

Κάρτες: 46' Λιβάγια / 65' Βούκοβιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News