Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παναιτωλικός, 2-1 τον Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Παναιτωλικός, 2-1 τον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 3 αγωνιστικές, απόψε ήρθε η νίκη για τον Παναιτωλικό, που επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο και ανάσανε βαθιά.

Με δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (49’, 58’), η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντό» έπειτα από 3 αγώνες πρωταθλήματος και ξεκόλλησε βαθμολογικά. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Δέλλα είχε στο 63’ ο Μοράρ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Νανγκίς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες.

Από την άλλη πλευρά ήταν προβληματική σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του Λεβαδειακού, που μείωσε όμως με τον Σαβαντογκό στο 86’ και είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 92’ για να «κλέψει» τον πόντο. Με 10 παίκτες οι Βοιωτοί από το 64’... αλλά μετά την αποβολή βελτιώθηκαν! Ωστόσο υπέστησαν την 4η συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης – Μαρινάκης, Μιχάι, Μαλής, Ρότσα – Έρικσον, Μάρκος Πάουλο – Ντίας (84’ Μανά), Μάζουρεκ (66’ Γουίλιαν), Μοράρ – Καμαρά (77’ Λουσέρο)

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί – Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης – Μητρόπουλος, Καραχάλιος (64’ Όμο) – Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (64’ Γιακουμάκης), Νανγκίς – Μαρκόβσκι (74’ Ιωαννίδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News