Δοκάρι...γκολ και νίκη για τον Πανιώνιο (1-0) κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Δοκάρι...γκολ και νίκη για τον Πανιώνιο (1-0) κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την πρώτη του νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πανιώνιος εκμεταλλευόμενος την έδρα του, επικράτησε και του Άρη στη Νέα Σμύρνη με σκορ 1-0.

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 41' ο Ντομίνγκες πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς και αφού η μπάλα βρήκε και την αριστερή ρίζα του δοκαριού, κατέληξε στα δίχτυα του Κουέστα, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Αυτή ήταν και η δίκαιη κατάληξη του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι.

Στο β' μέρος, ο Άρης ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, έβαλε τον Πανιώνιο στα καρέ του που προσπάθησε να χτυπήσει μέσω αντεπιθέσεων, αλλά την πραγματικά σπουδαία ευκαιρία του, την έχασε στο 92' με την κεφαλιά του Γκαρσία μπροστά στον Κότνικ να καταλήγει άουτ.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν φτάσει πλέον στους 7 βαθμούς, παίρνοντας μεγάλη ανάσα, ενώ ο Άρης υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του, μένοντας στους 12 βαθμούς.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί:  Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (87' Οικονομίδης), Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς (75' Μανθάτης), Τσιλούλης (83' Σταυρόπουλος), Μασούρας, Ντουρμισάι.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κούεστα, Τζανακάκης (56' Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Μάβραϊ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα (46' Ούγκο Σόουζα), Ματίγια (78' Μαρτίνες), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματέο Γκαρσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News