Λευκή ισοπαλία για Λαμία και Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Λευκή ισοπαλία για Λαμία και Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε απόψε η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η Λαμία και η Ξάνθη έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Η λευκή ισοπαλία αδικεί την προσπάθεια των δύο ομάδων, που είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ καταλυτική για την έκβαση του αγώνα ήταν η παρουσία των δύο Σέρβων γκολκίπερ, του Μπόγιαν Σαράνοβ της Λαμίας και του Ζίβκο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο με την Ξάνθη να εχει και δοκάρι στο 35' με τον Σουλεϊμάν, ενώ στην επανάληψη η Λαμία ήταν εκείνη που πάτησε με μεγαλύτερες αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και έφτασε πιο κοντά στο γκολ, το οποίο όμως δεν κατάφερε να το πετύχει… Με την ισοπαλία καταγράφηκε ο δεύτερος βαθμός στο πρωτάθλημα για τη Λαμία ενώ στους 6 πόντους έφτασε η Ξάνθη.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (85' Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (73' Καραμάνος), Μπερτόγλιο, Επστάιν (81' Μαστούρ), Μπαράλες.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (67' Ντε Λούκας), Σαρπόνγκ, Καντά (89' Αλμέιδα), Οκάν Σουλεϊμάν (52' Ντουρίτκοβιτς), Γέντρισεκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News