ΠΑΟΚ και εβδομάδα "φωτιά" για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ και εβδομάδα "φωτιά" για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρμπι απόψε με τον ΠΑΟΚ και μετά δύο ακόμα πιο μεγάλα ματς για τον Ολυμπιακό...

θα ταξιδέψουν μεσοβδόμαδα στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουν τη Μίλαν και πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Στο φαληρικό γήπεδο θα δώσουν φυσικά δυναμικό «παρών» και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος θα… απαιτήσει τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς και παράλληλα θα φωνάξει για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ανάσες σε αρκετούς παίκτες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και θα επιστρέψουν πιο «φρέσκοι» οι… βασικοί για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. 

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης (αν και φανέλα βασικού διεκδικεί Γκιγέρμε), με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Ποντένσε στα πλάγια. Ως επιτελικός χαφ θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Τοροσίδης, Σισέ, Νάτχο, Φετφατζίδης, Τουρέ, Χασάν και Μάνος. Εκτός έμειναν οι Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News