Κοροβέσης: «Συγγνώμη από τον κόσμο, έχει δίκιο ότι και να πει»

Ποδόσφαιρο
Κοροβέσης: «Συγγνώμη από τον κόσμο, έχει δίκιο ότι και να πει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοητευμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μετά ήττα από την ΑΕΚ, με το Νίκο Κοροβέση να ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ στάθηκε στα λάθη που γίνονται και κοστίζουν με τέρματα των αντιπάλων: «Το παιχνίδι κρίνεται στα λάθη που κάναμε εμείς. Σίγουρα είναι κομβική η αποβολή και το γκολ που δεχόμαστε από το φάουλ. Εκεί δυσκόλεψε πολύ το έργο μας, αν και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο, έχει δίκιο ότι και να πει. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να πάρουμε τη νίκη την επόμενη εβδομάδα. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να μην κάνουμε λάθος, γιατί το παραμικρό λάθος που γίνεται το πληρώνουμε».

Όσο για τη συνέχεια επισήμανε: «Δε με φοβίζει καθόλου η συνέχεια. Έχω την εμπειρία να βλέπω κάποια πράγματα, η ομάδα είναι καλή έχει καλούς παίκτες. Δε θα πω ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα, απλά είναι μια νέα ομάδα, υπάρχει ένα άγχος. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα υπάρχει πίεση. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έρθει η νίκη και να αλλάξουν όλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News