Νικηφόρο ντεμπούτο του Φέστα, η ΑΕΛ 1-0 τον Παναιτωλικό    

Ποδόσφαιρο
Νικηφόρο ντεμπούτο του Φέστα, η ΑΕΛ 1-0 τον Παναιτωλικό    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ, ο Τζιανλούκα Φέστα καθώς η ομάδα του επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της νίκης μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από κόρνερ του Πίτι, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν κατάφερε να διώξει όπως πρέπει, ο Ισπανός σέντραρε ξανά και ύστερα από εκ νέου κακή απομάκρυνση, η μπάλα στρώθηκε στον Μιλοσάβλιεβιτς. Ο  Σέρβος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Οι «βυσσινί» με την ψυχολογία του γκολ είχαν την υπεροχή των κινήσεων την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ήταν «παγωμένοι». Μετά το 30’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την υπεροχή, ωστόσο άφησε χώρους στην ΑΕΛ που ήταν άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0 στο 61’ με τον Ντέλετιτς, ο οποίος αστόχησε όμως.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68' Κοέφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Πίτι (75' Μόρσι), Μιλοασάβλιεβιτς, Κούνιτς (90'+1' Γρομητσάρης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαΐ, Χαντάκιας (70' Λουσέρο), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μασουρέκ (78' Μανά), Ουίλιαν (62' Μπαρμπόζα), Μοράρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News