Πρώτη νίκη για τον Αστέρα, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Πρώτη νίκη για τον Αστέρα, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, βάζοντας τους πρώτους τρεις πόντους στο… σακούλι για φέτος, μετά το ξεκίνημα με «0 στα 3» κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όπου κατά κοινή ομολογία είχε καλή απόδοση.

Από το δεκάλεπτο «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία άνοιξε το σκορ στο 4’ με εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη από αρκετά πλάγια, που αιφνιδίασε τον Χουάντερσον. Στο 10’, ο Μανιάς πλήγωσε την πρώην ομάδα του, εκτελώντας από… θέση βολής μετά το στρώσιμο του Τόνσο.

Πολύ καλή μπάλα έπαιξε κυρίως στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Αρκαδίας, αλλά και γενικότερα στο ματς. Δοκάρι είχε ο Καλτσάς στο 83’ με δυνατό σουτ.Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος, Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας, Νικόλαος Δημόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (82' Μπελόκ), Φερνάντεθ, Τόνσο (60' Καλτσάς), Μανιάς (72' Δουβίκας).

ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Μοντεαγούδο): Χουάντεσρον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντ' Ούρσο (61' Κονέ), Μπεντινέλι, Πέδρο (66' Μάντζιος), Ακόστα (60' Γκαρός), Τριάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News