Επίπληξη Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Επίπληξη Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχε ο Ουζουνίδης αφού θεωρεί ότι από ένα σημείο και μετά παράτησαν το ματς…

Πικραμένος από την ήττα της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς το 3-0 θεωρεί ότι αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Ο τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε τα παράπονα του στους παίκτες του για τον τρόπο που δεν αντέδρασαν στο γρήγορο γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάναμε αυτό. Μετά το 1-0 παρατήσαμε το παιχνίδι. Σταματήσαμε να παίζουμε. Γιατί το κάναμε αυτό. Δεν είχε τελειώσει τίποτα στο 1-0 και εμείς το παρατήσαμε. Δεν μπορούμε σε τέτοια ματς να έχουμε τέτοια νοοτροπία. Στραβά αποτελέσματα θα υπάρχουν. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως παρατήσαμε το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του στα αποδυτήρια.

Αμέσως, πάντως, φρόντισε να δώσει το σύνθημα για ανασύνταξη εν όψει ΠΑΟΚ. «Τώρα δεν αλλάζει κάτι και δεν ωφελεί να μείνουμε σ’ αυτό που έγινε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να το ξεχάσουμε. Να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News