Τρελαίνει κόσμο ο Παναθηναϊκός, πέρασε (1-3) και από τη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Τρελαίνει κόσμο ο Παναθηναϊκός, πέρασε (1-3) και από τη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρελαίνει κόσμο ο νεανικός Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΛ στην Λάρισα και κέρδισε παράλληλα τους πρώτους τρεις πόντους στο πρωτάθλημα αφού το "2 στα 2" στα προηγούμενα ματς είχαν σβήσει το αρχικό -6.

Οι πράσινοι είχαν καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 και όταν χρειάστηκε με τη μείωση του σκορ από την ΑΕΛ σε 2-1 έδειξαν χαρακτήρα ανδρών, διαχειρίστηκαν το ματς και βρήκαν και ένα τρίτο γκολ με τον Χατζηγιοβάνη.

Δείγμα ότι αυτή η ομάδα όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει, βελτιώνεται και σιγά-σιγά οι νέοι ποδοσφαιριστές γίνονται άνδρες.

Γήπεδο: "AEL FC Arena"

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53' Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84' Κοέφ), Σαχίτι (46' Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86' Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76' Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54' Βέργος).

Γκολ: 65' Φατιόν/28'-63' Γιόχανσον, 89' Χατζηγιοβάνης

Κίτρινες: 46' Γρομητσάρης, 48' Καρανίκας, 55' Λεοζίνιο, 87' Φατιόν/20' Τζανδάρης, 64' Μπουζούκης

Κόκκινη κάρτα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News