«Πλήρωσε» τα αμυντικά λάθη ο ΟΦΗ, ήττα 1-3 από τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
«Πλήρωσε» τα αμυντικά λάθη ο ΟΦΗ, ήττα 1-3 από τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρώτο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το καλό πρώτο ημίωρο της ομάδας του Ηρακλείου δεν ήταν αρκετό, αφού οι Θεσσαλονικείς ανέτρεψαν την εις βάρος του κατάσταση πριν τελειώσει το 45λεπτο.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου «πλήρωσε» τα αμυντικά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο «δικέφαλος» του Βορρά, με ποιοτικούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στο 22’ ο Παπαστεριανός έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ και έβαλε… φωτιά στο «Γεντί Κουλέ». Ο Μπίσεσβαρ στο 37’ και ο Μάτος στο 45+2’ έφεραν τα πάνω κάτω μέσα σε ένα 10λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο Ζαμπά έκανε το 1-3 στο 52’ και ουσιαστικά κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι.

Εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με τους φιλάθλους του ΟΦΗ να δίνουν βροντερό παρών, ενώ στη θύρα 6 φιλοξενήθηκαν οι φίλοι του «δικεφάλου».

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα (65' Κουτσιανικούλης), Ντίνας (46' Πλατέλλας), Σάσι (46' Αραβίδης), Βουό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62' Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά (69' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (79' Σακχόφ), Καρέλης.

Το «φιλμ» της αναμέτρησης

1' Από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ η πρώτη σέντρα, ξεκίνησε το ματς.

Με γρήγορο ρυθμό ξεκίνησε το πρώτο 10λεπτο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να διεκδικούν με μαχητικότητα κάθε κατοχή μπάλας.

18' Μακρινό σουτ από τον Κυριακίδη, αρκετά εκτός από το κάθετο δοκάρι.

22' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Ο Παπαστεριανός θα γίνει κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ (μετά από κλέψιμο του Βουό από τον Κρέσπο), κερδίζει μερικά μέτρα και με δυνατό διαγώνιο σουτ κάνει το 1-0.

25' Κίτρινη κάρτα στον Ζαμπά για χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του Κοροβέση. Πάνω στη φάση, στην προσπάθεια για να πάρει καλύτερη θέση.

33' Κίτρινη κάρτα στον Σάσι, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κρέσπο.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-1: Πάσα του Ελ Καντουρί για τον Μπίσεσβαρ, που θα μπει στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 1-1.

45' Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Θανάση Ντίνα, ο Πασχαλάκης αποκρούει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

45+2' Δυνατό σουτ από τον Κάνιας έξω από την περιοχή, ο Στρέζος παραχωρεί κόρνερ.

45+3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-2: Κόρνερ του Μπίσεσβαρ από δεξιά, κεφαλιά του Μάτος καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Τέλος του πρώτου ημίχρονου, με ένταση, καθώς από πλευράς ΟΦΗ διαμαρτύρονται στον διαιτητή για τις άσεμνες χειρονομίες του Πασχαλάκη προς τους φιλάθλους στη θύρα 1 μετά το γκολ του Μάτος. Διαβουλεύσεις ανάμεσα στον διαιτητή Διαμαντόπουλο και τον 4ο διαιτητή, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν τιμωρείται για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, με τον Παπαστεριανό να δίνει το προβάδισμα. Μετά το ημίωρο, χάθηκε η συγκέντρωση και τα λάθη στο αμυντικό κομμάτι στοίχισαν με την ανατροπή.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στο "Γεντί Κουλέ".

52' Κίτρινη στον Παπαστεριανό για σπρώξιμο στον Κάνιας.

53' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-3: Σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά, αδυναμία από τους αμυντικούς του ΟΦΗ να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Μπίσεσβαρ "στρώνει" τη μπάλα για τον Ζαμπά και αυτός με δυνατό σουτ κάνει το 1-3.

54' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ, Αραβίδης και Πλατέλλας στο ματς, αντί των Ντίνα και Σάσι.

58' Δυνατό σουτ του Καρέλη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας.

59' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης κάνει το "κόψιμο" από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Αραβίδη από το ύψος του πέαλτι η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61' Ο Ζαμπά "σηκώνει" τη μπάλα για τον Καρέλη, που κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ, ο Κομεσίδης απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

62' Κίτρινη στον Μάτος για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραβίδη.

62' Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Βέρνμπλουμ στη θέση του Κάνιας.

65' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη στη θέση του Νέιρα.69' Δεύτερη κίνηση από τον Λουτσέσκου, ο Ουάρντα αντί του Ζαμπά.

75' Σουτ από τον Μπίσεσβαρ εκτός περιοχής, η μπάλα θα περάσει άουτ.

78' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, μετά από στημένη φάση και τις εναέριες μονομαχίες, η μπάλα έφτασε στον Κυριακίδη που ήταν πολύ άστοχος μέσα από την περιοχή.

79' Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Σακχόφ στη θέση του Μπίσεσβαρ.

90+4’ Σφυρίζει για το τέλος ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, ήττα 1-3 για τον ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News