ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Δράση με το δεύτερο 45λεπτο, με το σκορ στο 1-2. Ο Ζαμπά ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 1-3. Τέλειωσε το ματς στο Γεντί Κουλέ.

Πρώτο εφετινό εντός έδρας ματς για την ομάδα του Ηρακλείου, που με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσει το «τρίποντο».

Ο Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία, είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Αλλαγές από το Νίκο Παπαδόπουλος στην αρχική 11αδα, σε σχέση με τον αγώνα στο Αγρίνιο. Νάστος, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Ντίνας και Σάσι είναι τα νέα πρόσωπα.

Σε διάταξη 4-2-3-1 οι επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ. Κάτω από τα δοκάρια ο Στρέζος και στην 4αδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά οι Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης και Κοροβέσης. Ανασταλτικοί μέσοι Νάστος και Παπαστεριανός, με το Νέιρα πιο μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμής θα αγωνιστούν οι Ντίνας και Σάσι, ενώ στην κορύφη της επίθεσης θα είναι ο Βουό.

Ανάλογος σχηματισμός και από την πλευρά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης, δεξί μπακ ο Μάτος, αριστερό ο Βιεϊρίνια και κεντρικό "δίδυμο" οι Βαρέλα, Κρέσπο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής Κάνιας και Μαουρίσιο, με τον Ελ Καντουρί κεντρικό μεσοεπιθετικό. Στα άκρα της επίθεσης Ζαμπά και Μπίσεσβα, ενώ ως "φουνταριστός" ντεμπουτάρει με τον ΠΑΟΚ ο Ηρακλειώτης, Νίκος Καρέλης.

Η προθέρμανση των δύο ομάδων είναι σε εξέλιξη, ενώ έξω από τις θύρες του "Γεντί Κουλέ" υπάρχει πολύς κόσμος που εισέρχεται σταδιακά, με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

Οι δύο ομάδες έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, με εντυπωσιακή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, τιμωρημένος από το ματς με τον Παναιτωλικό. Βρίσκεται στη θύρα 8 ακριβώς πάνω από τον πάγκο, ενώ το κοουτσάρισμα έχει αναλάβει ο συνεργάτης του, Νίκος Καραμπετάκης, σε συννενόηση με τον προπονητή του ΟΦΗ.

1' Από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ η πρώτη σέντρα, ξεκίνησε το ματς.

Με γρήγορο ρυθμό ξεκίνησε το πρώτο 10λεπτο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να διεκδικούν με μαχητικότητα κάθε κατοχή μπάλας.

18' Μακρινό σουτ από τον Κυριακίδη, αρκετά εκτός από το κάθετο δοκάρι.

Πάμε για το 20λεπτο στο παιχνίδι, χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

22' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Ο Παπαστεριανός θα γίνει κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ (μετά από κλέψιμο του Βουό από τον Κρέσπο), κερδίζει μερικά μέτρα και με δυνατό διαγώνιο σουτ κάνει το 1-0.

25' Κίτρινη κάρτα στον Ζαμπά για χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του Κοροβέση. Πάνω στη φάση, στην προσπάθεια για να πάρει καλύτερη θέση.

33' Κίτρινη κάρτα στον Σάσι, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κρέσπο.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-1: Πάσα του Ελ Καντουρί για τον Μπίσεσβαρ, που θα μπει στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 1-1.

45' Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Θανάση Ντίνα, ο Πασχαλάκης αποκρούει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

45+2' Δυνατό σουτ από τον Κάνιας έξω από την περιοχή, ο Στρέζος παραχωρεί κόρνερ.

45+3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-2: Κόρνερ του Μπίσεσβαρ από δεξιά, κεφαλιά του Μάτος καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Τέλος του πρώτου ημίχρονου, με ένταση, καθώς από πλευράς ΟΦΗ διαμαρτύρονται στον διαιτητή για τις άσεμνες χειρονομίες του Πασχαλάκη προς τους φιλάθλους στη θύρα 1 μετά το γκολ του Μάτος. Διαβουλεύσεις ανάμεσα στον διαιτητή Διαμαντόπουλο και τον 4ο διαιτητή, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν τιμωρείται για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ, με τον Παπαστεριανό να δίνει το προβάδισμα. Μετά το ημίωρο, χάθηκε η συγκέντρωση και τα λάθη στο αμυντικό κομμάτι στοίχισαν με την ανατροπή.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στο "Γεντί Κουλέ".

52' Κίτρινη στον Παπαστεριανό για σπρώξιμο στον Κάνιας.

53' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-3: Σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά, αδυναμία από τους αμυντικούς του ΟΦΗ να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Μπίσεσβαρ "στρώνει" τη μπάλα για τον Ζαμπά και αυτός με δυνατό σουτ κάνει το 1-3.

54' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ, Αραβίδης και Πλατέλλας στο ματς, αντί των Ντίνα και Σάσι.

58' Δυνατό σουτ του Καρέλη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας.

59' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Κοροβέσης κάνει το "κόψιμο" από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Αραβίδη από το ύψος του πέναλτι η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61' Ο Ζαμπά "σηκώνει" τη μπάλα για τον Καρέλη, που κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ, ο Κομεσίδης απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

62' Κίτρινη στον Μάτος για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραβίδη.

62' Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Βέρνμπλουμ στη θέση του Κάνιας.

65' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη στη θέση του Νέιρα.

69' Δεύτερη κίνηση από τον Λουτσέσκου, ο Ουάρντα αντί του Ζαμπά.

75' Σουτ από τον Μπίσεσβαρ εκτός περιοχής, η μπάλα θα περάσει άουτ.

78' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, μετά από στημένη φάση και τις εναέριες μονομαχίες, η μπάλα έφτασε στον Κυριακίδη που ήταν πολύ άστοχος μέσα από την περιοχή.

79' Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Σακχόφ στη θέση του Μπίσεσβαρ.

Χωρίς κάτι αξιόλογο το τελευταίο 10λεπτο, ο ρυθμός έχει πέσει πάρα πολύ.

90+2' Κάθετη πάσα του Μαουρίσιο, δυνατό σουτ από τον Καρέλη, όμως είναι άστοχος.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, ήττα για τον ΟΦΗ με 1-3 από τον ΠΑΟΚ,

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα (65' Κουτσιανικούλης), Ντίνας (46' Πλατέλλας), Σάσι (46' Αραβίδης), Βουό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62' Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά (69' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (79' Σακχόφ), Καρέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News