Απαλλάχθηκαν η Λάρισα και ο Κούγιας

Ποδόσφαιρο
Απαλλάχθηκαν η Λάρισα και ο Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόστιμο σε Άρη και Κολτσίδα από το πειθαρχικό της Σούπερ Λίγκας

Η διαμάχη του Γιώργου Κολτσίδα με τον Αλέξη Κούγια και η αποβολή του δεύτερου από τον αγωνιστικό χώρο, είχαν σημαδέψει την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ με νίκη των κιτρινόμαυρων.

Και οι δύο πλευρές είχαν κληθεί σε απολογία με τον Άρη και τον Κολτσίδα να τιμωρούνται με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ενώ η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας απαλλάχθηκαν.

Αναλυτικά η απόφαση :

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγια (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: Απαλλάσσονται

Β) ΠΑΕ Άρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. Κολτσίδα τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News