Ντεμπούτο Μακέντα στην ήττα 1-0 του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ντεμπούτο Μακέντα στην ήττα 1-0 του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Ατρόμητο στο φιλικό παιχνίδι του Περιστερίου, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Οι γηπεδούχοι πήρα τη νίκη με το εντυπωσιακό γκολ του Μάντσον, ενώ ντεμπούτο με τους «πράσινους» έκανε για ένα ημίωρο ο Μακέντα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα, είχε πιο ορθή κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που λόγω προσώπων και διάταξης ψαχνόταν πάνω στο χορτάρι. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν δύο καλές στιγμές με τα σουτ των Κιβρακίδη και Ούμπιντες αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Ξενόπουλος, είχε σωστές αντιδράσεις και με υπέροχες αποκρούσεις έδιωξε τον κίνδυνο.

Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό και αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες το 0-0 ήταν το απόλυτα φυσιολογικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Το ενδιαφέρον του δευτέρου μέρους μετά τις πολλές αλλαγές και από τις δύο πλευρές, στράφηκε στον Κίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ στο 61᾽πάτησε χορτάρι και έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό από τις πολλές αλλαγές, ο 27χρονος φορ προσπάθησε να παίξει την μπάλα με την μία και να βοηθήσει στις επιθετικές κινήσεις της ομάδας του, χωρίς να μπορέσει να φανεί, όπως φυσικά και ο υπόλοιπος... δοκιμαστικός και με πολλούς νεαρούς Παναθηναϊκός.

Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Παναθηναϊκός άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τις αρχικές ενδεκάδες και σε συνδυασμό με την διακοπή από τις φωτοβολίδες στις κερκίδες, το ματς πήγαινε σβηστό προς το 0-0. Και αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα αν ο Μάντσον δεν εκτόξευε μια... καλή φωτοβολίδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος στο 75᾽ από τα 35 μέτρα έπιασε ένα τρομερό σουτ και άφησε άγαλμα τον Ξενόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και χαρίζοντας την φιλική νίκη στην ομάδα του.

Στο 89᾽ ο νεαρός Ρονάλντο λίγο έλειψε να κάνει και το 2-0 αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Μπουσούλαζιτς, Ενσικουλού, Ούμπιντες, Νάτσος, Κόβασετς.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Μάντσον, Μπρούνο, Μανούσος, Λαζαρίδης, Στρούγγης, Σάκιτς, Νταβιώτης, Ρονάλντο, Ιμέρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Σέχου, Παντελάκης, Κουντουριώτης, Καμπετσής.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Πούγγουρας, Μακέντα, Ηλιάδης, Μαυρουδής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News