Τρίποντο με 10 παίκτες για Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Τρίποντο με 10 παίκτες για Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζοντας με παίκτη λιγότερο στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει και επικρατώντας 1-0 να πάρει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Ο Μαρκόφσκι σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά στο 73’ απέναντι στον ανίκητο έως τότε Χουάντερσον, κι ενώ η ομάδα του έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 69’. O Κρνέτα υπέπεσε σε τραγικό λάθος και εν συνεχεία αναγκάστηκε να ανατρέψει τον Τομάς έξω από την περιοχή: ο στόπερ του Λεβαδειακού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο.

Στη φάση του γκολ μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι αμυντικοί του Απόλλωνα που… ξέχασαν αφύλακτο τον επιθετικό του Λεβαδειακού.

Δίκαιη κρίνεται η επικράτηση των Βοιωτών, αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» περιορίστηκε σε πλήρως παθητικό ρόλο και απείλησε ελάχιστα. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Λευτέρη Βελέντζα, ενώ είχαν ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα Χουάντερσον.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κρνέτα, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο, Νανγκίς (72’ Καραχάλιος), Σουμπίνιο (84’ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (94’ Αντιλέχου),  Μαρκόφσκι

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (86’ Ελ-Χέλβε), Πέδρο (62’ Ντ’ Ούρσο), Κονέ (77’ Σικαμπάλα),Μπεντινέλι, Τριάδης, Μάντζιος  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News