Παναιτωλικός-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Παναιτωλικός-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στο 23' οι γηπεδούχοι παίρνουν το προβάδισμα με τον Μοράρ, 1-0. Δεύτερο γκολ οι Αγρινιώτες πάλι με τον Μοράρ στο 58'. Μείωση στο σκορ 2-1 για την ομάδα του Ηρακλείου με αυτογκόλ του Έρικσον. Τέλος, του αγώνα, ήττα 2-1 για τον ΟΦΗ. 

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να κάνει… σεφτέ στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τρεις αλλαγές από το Νίκο Παπαδόπουλο στο αρχικό σχήμα με τους Παπάζογλου, Μπολάκη και Κυριακίδη να παίρνουν φανέλα βασικού.

Σε σχέση με την πρεμιέρα εκτός έμειναν οι Κοροβέσης, Παπαστεριανός και Κομεσίδης.

Παρακολουθείστε Live την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Πρώτη σέντρα στην αναμέτρηση από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. 

Δεν υπάρχει τελική προσπάθεια στο παιχνίδι μέχρι τώρα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. 

14' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μάζουρεκ. 

18' Μακρινό σουτ από τον Μοράρ, η μπάλα θα περάσει ψηλά πάνω από την εστία. 

19' Κίτρινη κάρτα στον Ποτουρίδη για διαμαρτυρία. 

20' Και ο Μπολάκης θα δει την κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

23' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 1-0: Κάθετη πάσα από τον Μαρινάκη στην πλάτη της άμυνας μέσα στην περιοχή και ο Μοράρ με πλασέ στην κίνηση πετυχαίνει το 1-0. Διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ για οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση. 

29' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, που από ότι φαίνεται είναι αναγκαστική, με τον Παπαστεριανό να παίρνει τη θέση του Αργυρόπουλου. Ο Κυριακίδης πάει στο δεξί άκρο της άμυνας. 

34' Κίτρινη κάρτα στον Μιχάι για σκληρό τάκλιν στον Μεγιάδο. 

38' Ο Βουό μπαίνει μόνος στην περιοχή και στην προσπάθεια να αποφύγει τον Κυριακίδη βρίσκεται στο χορτάρι. Ο διαιτητής λέει "παίζεται", παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΗ για πέναλτι. Όπως φαίνεται από το τηλεοπτικό ριπλέι, ο Κυριακίδης με το δεξί γόνατο ανατρέπει τον Ιβοριανό στράικερ, όμως ο Γρατσάνης αρνείται το πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα. Κίτρινη κάρτα στον Βουό για "θέατρο". 

39' Αποβάλλεται από τον πάγκο του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος για διαμαρτυρία, καθώς η προηγούμενη φάση έχει προκαλέσει έντονα δικαιολογημένα παράπονα από τους Κρητικούς. 

44' Κίτρινη κάρτα στον Άργκους για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Χουάν Νέιρα. "Κιτρινίζεται" από τον Γρατσάνη και ο Αργεντινός του ΟΦΗ, χωρίς κανείς να καταλάβει το λόγο. 

Τέλος, του πρώτου ημιχρόνου με τον ΟΦΗ πίσω στο σκορ (1-0). Παράπονα από τους Κρητικούς για την διαιτησία του Γρατσάνη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο του αγώνα. 

46' Ξεκίνησε το δεύερο 45λεπτο στο Αγρίνιο. 

47' Κάθετη πάσα του Μανά για τον Μοράρ, που θα σουτάρει από διαγώνια θέση εντός περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας. 

53' Κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη για το φάουλ στον Ντίας. 

56'  Ο Παπαστεριανός θα δει επίσης κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μανά. 

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 2-0: Εκτέλεση φάουλ του Έρικσον, ο Στρέζος θα αποκρούσει και ο Μοράρ παίρνει το "ριμπάουντ" εντός περιοχής και κάνει το 2-0. Δεν αντέδρασε σωστά η άμυνα σε δεύτερο χρόνο και ο σκόρερ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. 

61' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Ντίνας στη θέση του Πλατέλλα. 

62' Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλείου. Ο Κουτσιανικούλης "στρώνει" για τον Μεγιάδο, το σουτ του Αργεντινού για λίγο δε βρίσκει στόχο. 

65' Πρώτη αλλαγή από τον Δέλλα, ο Λιάβας στην θέση του Γουΐλιαν. 

68' Κίτρινη κάρτα στον Μοράρ για δυνατό μαρκάρισμα στον Μεγιάδο. 

69' Ωραία ενέργεια του Ντίνα από δεξιά, η μπάλα κοντράρει στα σώματα, με τους παίκτες του ΟΦΗ να "φωνάζουν" για χέρι. Σε δεύτερο χρόνο η κεφαλιά του Βουό, αλλά θα περάσει παράλληλα με την εστία. 

70' Κίτρινη κάρτα στον Θανάση Ντίνα. 

72' Κόρνερ για τον Παναιτωλικό από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στον Μανά, που από διαγώνια θέση θα σουτάρει άουτ. 

73' Ο Πάτρικ Βουό θα γίνει κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής, όμως αργεί να σουτάρει και αναχαιτίζεται από τους αμυντικούς.

74' Κλείνει τις αλλαγές του ο ΟΦΗ, ο Αραβίδης στη θέση του Κουτσιανικούλη. 

76' Δυνατό σουτ από τον Ποτουρίδη, ο Κυριακίδης αποκρούει, δεύτερη προσπάθεια από τον Ντίνα, ξανά ο ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού παραχωρεί κόρνερ. 

81' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Ρόσα στο ματς αντί του Μανά. 

83' Κίτρινη στον Ρόσα για το μαρκάρισμα στον Μεγιάδο. 

86' Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχος, ο Χαντάκιας περνάει στη θέση του Μάζουρεκ. 

87' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με την "καρφωτή" κεφαλιά του Αραβίδη, να αναγκάζει τον Κυριακίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση. 

88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-1: Σέντρα του Κυριακίδη από δεξιά, με αυτογκόλ του Έρικσον από τη μικρή περιοχή γίνεται το 2-1.

89' Κίτρινη κάρτα στον Χαντάκια. 

Τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι, ήττα για τον ΟΦΗ με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Γρατσάνη. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Γουΐλιαν (65' Λιάβας), Μάζουρεκ (86' Χαντάκιας), Ντίας, Μανά (81' Λουίς Ρόσα), Μοράρ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (29' λ.τ. Παπαστεριανός), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Πλατέλλας (61' Ντίνας), Κουτσιανικούλης (74' Αραβίδης), Βουό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News