Δεύτερη νίκη για τον Άρη στο πρωτάθλημα, 2-0 την ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Δεύτερη νίκη για τον Άρη στο πρωτάθλημα, 2-0 την ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους Γιουνές (71') και Ντιγκινί (75') να σκοράρουν, ο Άρης νίκησε την ΑΕΛ με 2-0 στο σχεδόν γεμάτο Καυτανζόγλειο και δείχνει πως επέστρεψε στη Super League για να… μείνει.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά αργός με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να λείπουν. Αξιοσημείωτο είναι πως η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 32’ όταν ο Ντιγκινί από απόσταση βολής απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 65’ με την ευκαιρία του Γκοΐκοβιτς, ακολούθησε ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο για τον Άρη. Στο 71’ ο Γιουνές προειδοποίησε στέλνοντας τη μπάλα στα δοκάρι ενώ ένα λεπτό αργότερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 1-0.

Το 2-0 ήρθε στο 75ο λεπτό με την κοντινή προβολή του Ντιγκινί, ο οποίος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγωνιστικού χώρου. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρηση και ο Άρης διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ματίγια (81' Μενέντες), Μπάσα, Γκάμα (85' Ναζλίδης), Ντιγκινί (77' Κολάσο), Γκαρσία, Γιουνές.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Γρομητσάρη, Γκόλια, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σαχίτι (46' Kαρανίκας), Ντέλετιτς (77' Μόρσι), Κούνιτς (65' Νούνιτς), Γκοϊκοβιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News