«Κρούση» από Πουρσανίδη και Σαμαρά για την ΠΑΕ ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
«Κρούση» από Πουρσανίδη και Σαμαρά για την ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δεδομένα μπορεί να δημιουργηθούν για την ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για αλλαγή… σκυτάλης στην μετοχική σύνθεση.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκονται στο Ηράκλειο για να μεταφέρουν συγκεκριμένη πρόταση στους μετόχους, αποτελώντας πρόσωπα που θα έχουν ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα, αν υπάρξει θετική κατάληξη.

Συγκεκριμένα, εκπροσωπούν επιχειρηματία από το εξωτερικό που έχει ανάψει το «πράσινο φως», για να συμπράξουν στην ανάληψη της ομάδας, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τον κύριο «όγκο» της οικονομικής επένδυσης.  

Μάλιστα, το σύνολο των ανθρώπων που θα συμμετέχουν σ' αυτό το σχήμα, έχουν εδώ και καιρό σχεδιάσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ που σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει πολύ σημαντικά βήματα ανάπτυξης για τον ΟΦΗ. 

Η προεργασία μάλιστα έχει γίνει εδώ και μερικούς μήνες, όπως αναφέρουν "πηγές", και πλέον η υπόθεση έχει μπει στο στάδιο των συζητήσεων με τους μετόχους. Άλλωστε, η ενδιαφερόμενη πλευρά έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο ξένος ενδιαφερόμενος έδωσε το παρών στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Κυριακή, όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News