default-image

Προσπέρασε κούραση και Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Προσπέρασε κούραση και Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να αγχώθηκε, να έδειξε κουρασμένος, να έχασε πέναλτι με τον Φορτούνη, ωστόσο ο Χριστοδουλόπουλος ήταν εκ νέου εκεί και με έξυπνη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0 και χάρισε στον Ολυμπιακό την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι με τον Σουμπίνιο όμως το σουτ του πέρασε έξω στο 2’, με τον Τσιμίκα να απαντάει στο 14’ και τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καμαρά.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ολυμπιακός ανέβαζε στροφές και προσπαθούσε να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική γραμμή του Λεβαδειακού. Το σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο 40’ σταμάτησε στον Επασί, ενώ στο 41’ οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι.

Ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Φορτούνη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων όμως ο Εμπασί απέκρουσε.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά με τον Μαρτίνς να κάνει δύο γρήγορες αλλαγές. Η μια απ’ αυτές ο Χασάν, δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες μια στο 59’ με το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Επασί και ένα λεπτό αργότερα το ψαλιδάκι που πραγματοποίησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος με έξοχη εκτέλεση φάουλ στο 62’ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε παρότι ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Γκερέρο.

Ολυμπιακός:  Γιαννιώτης, Μεριά, Βούκοβιτς, Ομάρ, Τσιμίκας, Τοροσίδης (46’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Φορτούνης (87’ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος, Πάρντο (46’ Χασάν), Γκερέρο.

Λεβαδειακός: Επασί, Ντιόγκο, Κρνέτα (80’ Αντιλέχου), Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Όμο (71’ Καραχάλιος), Νανγκίς (63’ Σαβαντογκό), Σουμπίνιο, Γιακουμάκης και Μαρκόβσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News