Πανιώνιος-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Πανιώνιος-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι του ΟΦΗ στην εφετινή Σούπερ Λίγκα ξεκινάει από τη Νέα Σμύρνη. 2-2 το πρώτο ημίχρονο, με τους Μασούρα και Σταυρόπουλο να είναι οι σκόρερ του Πανιωνίου, ενώ ο ΟΦΗ είχε προσωρινά ανατρέψει το σκορ με τα δύο γκολ του Χουάν Νέιρα. Τέλειωσε το παιχνίδι, ισόπαλο το τελικό αποτέλεσμα. 

Μετά από τρία χρόνια, η ομάδα του Ηρακλείου επέστρεψε στην… φυσική της θέση και θέλει να μπει στην αφετηρία με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο.

Στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν επεφύλλασε εκπλήξεις στην αρχική 11αδα, την οποία παρατάσσει σε διάταξη 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Στρέζος, δεξιά στην άμυνα ο Αργυρόπουλος, αριστερά αντίστοιχα ο Κοροβέσης και κεντρικό "δίδυμο" οι Κομεσίδης και Ποτουρίδης. Αμυντικοί μέσοι Μεγιάδο και Παπαστεριανός, ενώ πιο μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο θα αγωνιστεί ο Νέιρα. Στην επίθεση, Πλατέλλας και Κουτσιανικούλης στα άκρα, ενώ στην κορυφή ο Πάτρικ Βουό.

Στην αντίπερα όχθη, με σχηματισμό 3-4-3 "κατεβάζει" τους γηπεδούχους ο Ζοσέ Ανιγκό. Γκολκίπερ ο Μανοΐλοβιτς και 3αδα κεντρικών αμυντικών οι Σταυρόπουλος, Μπανανά και Ντομίνγκεζ. Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά οι Κούρντι, Κόρμπος, Κεϊτά και Κότσιτς, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας και Ντουρμισάι. 

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας, με επόπτες τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γκάγκα (Λάρισας).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγο θα έχουμε την πρώτη σέντρα.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. 

9' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ 1-0: Χάνεται η μπάλα στην μεσαία γραμμή για τον ΟΦΗ από τον Μεγιάδο (φαίνεται να έχει γίνει φάουλ στον Αργεντινό, ο οποίος σπρώχνεται), ο Κόρμπος με χώρο μπροστά του φτάνει μέχρι την περιοχή και δίνει στον Μασούρα, που από πλάγια δεξιά πλασάρει για το 1-0.

10' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με δυνατό σουτ από τον Κεϊτά που πέρασε άουτ. 

13' Νέο σουτ εκτός περιοχής από τον Σπιριντόνοβιτς, ο Στρέζος παραχωρεί κόρνερ. 

14' Γρήγορη αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, ο Κουτσιανικούλης δίνει για τον Πλατέλλα που σουτάρει από τα όρια της περιοχής, όμως ο Μανοΐλοβιτς μπλοκάρει σταθερά. 

17' Ο Ντουρμισάει απειλεί με σουτ εκτός περιοχής, ο Στρέζος αποκρούει σε κόρνερ. 

19' Κόρνερ με τον Πλατέλλα για τον ΟΦΗ από δεξιά, ο Παπαστεριανός με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι προσπάθησε να απειλήσει, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

20' Καλή επιθετική προσπάθεια των Κρητικών, ο Νέιρα γύρισε τη μπάλα από αριστερά, όμως το πλασέ του Βουό κόντραρε στα σώματα.

21' Ο Πλατέλλας "στρώνει" για τον Μεγιάδο στα όρια της περιοχής, ωραίο σουτ από τον Αργεντίνο, η μπάλα θα περάσει για λίγο εκτός εστίας. 

23' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Σουτ του Νέιρα έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει στα πόδια του Κούρντι και γίνεται το 1-1 για τον ΟΦΗ, που "απάντάει" γρήγορα με σκόρερ τον Αργεντίνο. 

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-2: Φοβερό γκολ από τον Χουάν Νέιρα και προβάδισμα για την ομάδα του Ηρακλείου. Ο Κουτσιανικούλης δίνει για τον Αργεντίνο και αυτός με εντυπωσιακό πλασέ νικά τον Μανοΐλοβιτς για το 1-2. 

34' Σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στρέζου. 

36' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Βουό πέρασε κάθετα για τον Κοροβέση μέσα στην περιοχή, με τον Σταυρόπουλο να τον ανακόπτει τελευταία στιγμή, ενώ ακολούθησε σουτ του Κουτσιανικούλη που ανάγκασε τον Μανοΐλοβιτς να αποκρούσει σε κόρνερ. 

39' Κίτρινη κάρτα στον Κοροβέση για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ 2-2: Εκτέλεση φάουλ από τον Σπιριντόνοβιτς, ο Στρέζος αποκρούει, όμως ο Σταυρόπουλος εκμεταλλεύεται την αργή αντίδραση της άμυνας του ΟΦΗ και με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ισοφαρίζει. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Νέα Σμύρνη, με το ματς στο 2-2. Ο ΟΦΗ πλήρωσε δύο αμυντικές αδράνειες στα γκολ που δέχθηκε, όμως είχε ένα "γεμάτο" 20λεπτο με καλό συνδυάστικό παιχνίδι και κατάφερε να φέρει την ανατροπή, όμως οι δύο ομάδες πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Πανιωνίου στη σέντρα. 

53' Κίτρινη κάρτα στον Σταυρόπουλο, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Πλατέλλα. 

57' Κίτρινη κάρτα και στον Κότσιτς, για το φάουλ στον Πλατέλλα. 

59' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Κάθετη πάσα του Πλατέλλα για τον Νέιρα, ο Αργεντίνος θα πλασάρει από διαγώνια θέση, όμως ο Μανοΐλοβιτς μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. 

63' Πρώτη κίνηση από το Νίκο Παπαδόπουλου, ο Κυριακίδης αντικαθιστά τον Μεγιάδο. 

64' Διπλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Στρέζο να λέει "όχι" στους Σπιριντόνοβιτς και Κότσιτς σε διαδοχικά σουτ. 

74' Αλλαγές για τον Πανιώνιο, ο Μανθάτης αντί του Σπιριντόνοβιτς και ο Καμαρά στη θέση του Μασούρα. 

79' Κάθετη πάσα του Καμαρά για τον Ντουρμισάι μέσα στην περιοχή, ο Κομεσίδης βάζει την κατάλληλη στιγμή την κόντρα στο σουτ του αντιπάλου.

80' Φάση διαρκείας στα καρέ του ο ΟΦΗ, ο Μπανανά από την μικρή περιοχή χάνει την ευκαιρία πλασάροντας άουτ. 

83' Κλείνει τις αλλαγές του ο ΟΦΗ, με διπλή κίνηση Ντίνας στη θέση του Πλατέλλα και Σάσι αντί Κουτσιανικούλη. 

85' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, η μπαλα θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθερο δοκάρι. 

86' Τελευταία αλλαγή και για τον Πανιώνιο, με τον Σιντί Αλί στη θέση του Κόρμπου. 

88' Δυνατό σουτ από τον Χουάν Νέιρα, ο Μανοΐλοβιτς θα αποκρούσει σωτήρια. 

90' Κίτρινη κάρτα στον Κυριακίδη για χέρι. 

92' Ο Καμαρά θα σουτάρει με δύναμη, ο Στρέζος απομακρύνει με τις γροθιές. 

93' Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά  για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Βρέσκα, 2-2 το αποτέλεσμα. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Κούρντι, Κότσιτς, Κόρμπος (86' Σιντί Αλί), Κεϊτά, Μασούρας (74' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς (74' Μανθάτης), Ντουρμισάι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μαρλέμπ, Σαραμαντάς, Μανθάτης, Πιρίζ, Καμαρά, Σιντί Αλί και Ντε Ταντέο. 

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (63' Κυριακίδης), Παπαστεριανός, Νέιρα, Πλατέλλας (83' Ντίνας), Κουτσιανικούλης (83' Σάσι), Βουό.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Σάσι και Μπολάκης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News