Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και δυσκολεύτηκε, αν και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, δείχνοντας αρκετά κουρασμένος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση (του αμφισβητούμενου) πέναλτι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και στο 8’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, όταν το σουτ του Ζαμπά αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 28’ η κεφαλιά του Σάχοφ σταμάτησε στον Έλληνα γκολκίπερ.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου όταν ο Μάτος δεν πρόλαβε από κοντά ενώ στο 40’ αντέδρασε ο Αστέρας Τρίπολης με το σουτ του Τσιλιανίδη να αποκρούεται από τον Πασχαλάκη.

Το συγκρότημα του Λουτσέσκου συνέχισε να πιέζει και έφτασε στο γκολ στο 58’. Ο Πρίγιοβιτς κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Παπαδόπουλο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0.

Μετά το τέρμα του ΠΑΟΚ, ο Αστέρας βγήκε μπροστά και κυνήγησε την ισοφάριση. Είχε τρεις καλές στιγμές για να μπορέσει να ισοφαρίσει, τις δύο με τον Τριανταφυλλόπουλο, στο 70' και στο 79', και άλλη μια με τον Μανιά στο 85’ με τον Πασχαλάκη να κρατάει το μηδέν και τον Δικέφαλο του Βορρά να πραγματοποιεί νικηφόρα πρεμιέρα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Κάνιας (74' Βέρνμπλουμ), Ζαμπά (67' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82' Ακπόμ).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46' Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Άνχελ Μαρτίνεθ, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Καλτσάς, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (88' Ρόλε), Μανιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News